01
BİLİŞİM
TEKNOLOJİLERİ
YÖNETİMİ
Bilişim teknolojileri yönetimi, bir organizasyonun BT kaynaklarını yönetme ve optimize etme sürecidir. Bu kapsamda BT yönetim stratejileri, BT altyapısı, BT bütçeleme ve BT projelerinin yönetimi, Teknik satınalma, Yapılanma ve denetleme süreçleri gibi konular ele alınır. Ve sizin adınıza size sunulur.
02
YAZILIM
GELİŞTİRME
VE YÖNETİMİ
Yazılım geliştirme süreci, gereksinimlerin analiz edilmesi, tasarım, kodlama, test ve uygulama gibi aşamalardan oluşur. Bu konuda danışmanlık hizmeti veren bir danışman, bir yazılım projesinin tamamını veya belirli bir aşamasını yönetebilir. İşletmeye uygun yazılımlar hızlıca geliştirilebilir, Mobil uygulamalar ile ciddi fark yaratmak sosyal medya yönetimi ile Kurumsal farkındalıklar yaratılabilir. E-Ticaret yazılımları ile pazarpayı arttırılabilir.
03
BİLGİ
GÜVENLİĞİ
Bilgi güvenliği, bir organizasyonun bilgi varlıklarının korunması, bilgi güvenliği politikalarının oluşturulması ve uygulanması, Firewall yapısı ile siber saldırılara karşı önlem alma ve güvenlik açıklarının tespit edilmesi, KVKK ve 5651 Yasası denetimini içerdiği gibi bu kapsam, siber güvenlik, veri koruma, kimlik doğrulama ve yetkilendirme gibi konuları içerebilir.
04
BULUT BİLİŞİM
VE BLOCK CHAİN
Bulut bilişim, bir organizasyonun ihtiyaç duyduğu BT hizmetlerinin, internet üzerinden sağlanmasıdır. Danışmanlık hizmeti veren bir danışman, bir organizasyonun ihtiyaçlarına göre, bulut bilişim hizmetleri sunan firmaları değerlendirerek, doğru bir bulut bilişim stratejisi oluşturabilir. Yedekleme, Güvenlik, hizmet sunumu maliyetleri büyük oranda düşürülebilir.
05
VERİ ANALİZİ
VE İŞLETME İÇİ
UYGULANMASI
Veri analizi ve yönetimi, verilerin depolanması, işlenmesi, analiz edilmesi ve raporlanması gibi konuları içerir. Veri yönetimi süreci, veri varlıklarının yönetimi, veri entegrasyonu, veri güvenliği ve veri kurtarma gibi konuları da kapsar.
Çözüm için....
Daha Fazlasını Bil,
Daha Fazlasını Yap.